woensdag 29 februari 2012

#60/365 Tower of Beauty

Dit meubel heb ik al een hele poos. Toen ik op kamers ging kocht ik hem en zette hem in de badkamer: tot hilariteit van mijn (allemaal mannelijke) huisgenoten, die het kastje "Tower of Beauty" doopten. Zij hadden niet veel meer dan een tandenborstel nodig in de badkamer... Omdat onze badkamer vrij klein is, staat deze in de slaapkamer in de "grote verschrikkelijke kledingkast 1", en ja, je leest het goed: er is ook een "grote verschrikkelijke kledingkast 2"... Ik kom het jaar wel door, hoor ☺☺

Maar we beginnen heel voorzichtig met de bovenste la:

dat issem: ik begin met de bovenste la

Tand-, voet- en nagelverzorging is de bedoeling om hier op te bergen
en dit zat er allemaal in.
Ik had nog een paar ladeverdelers over... en zo ziet het nu uit.
En de tweede la: "Travel"...

... hier zijn aardig wat "niet"-travel-dingen terechtgekomen. 
Nu zitten er alleen nog travel-dingen in deze la. Ik heb de slaapbril en het nekkussen er ook weer ingelegd. Onder voorbehoud... Maar ik kan mij eigenlijk niet herinneren dat wij ze ooit hebben gebruikt. Ik was wel al meerdere keren op zoek naar het nekkussen. Maar iedere keer als wij ergens heen gingen, was dat verdraaide ding zoek... 
Dat waren alvast de twee kleine lades. Kijken of ik straks tijd heb om die nog te doen. Plus de berg spullen die nu op bed liggen, en die "elders" horen... to be continued!

2 opmerkingen:

 1. Kijk! Dit zijn nou mijn lievelingskastjes bij anderen.
  Van die ogenschijnlijk kleine laatjes waar dan onvoorstelbaar veel spullen in blijken te passen...

  En dit waren nog maar de kleine laatjes... ik verheug me op de grote...;-)
  Mijn klus van vandaag is klaar, dus nu mag ik me even verlekkeren bij mijn medestrijders!

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De berg "elders" is altijd het lastigst... maar weer iets gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!