maandag 27 februari 2012

#58/365 Voorraadlade

Met vier drukke kinderen in huis, was het wederom geen denken aan een grotere klus. Ook al is de inspiratie er wel... Maar we hebben gelukkig ook nog kleinere klussen op voorraad. Bijvoorbeeld de voorraadla: die had ik al gedaan maar hij begon al weer dicht te slibben. En de spullen vielen ook vaak om. (Helaas geen voorfoto)

Nu had ik bij Ikea twee heel handige ladeverdelers meegenomen. Eigenlijk voor het naaigaren, maar daar wordt al voor gezorgd (-;

Omdat ze wat hoger zijn dan de blokker ladeverdelers, kan ik ze misschien beter omruilen. Ze passen precies in de la, en er kan ook nog een rij kleine blokkerbakjes bij voor de vanillesuiker, bakpoeder, etc. Perfect!

Frappant vondt ik wel, dat ik toch weer een handvol "over-de-datum-dingen" tegenkwam. Die waren me kennelijk nog ontgaan.

Nu eens kijken of het beter netjes blijft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!