maandag 17 maart 2014

#291 Bureau in de slaapkamer

Ben razend druk met de boekhouding en de aangifte. Terwijl ik mij door bergen papier woel (helaas niks fotografeerbaars bij - ik moet maar tegen mezelf blijven zeggen dat het echt wel opschiet), heb ik geen tijd om op te ruimen. 

Maar de patriarch wel:

before

Wat er allemaal precies op het bureautje lag.... geen idee. En waar het is gebleven...? Ik zou het niet weten. Dat wordt voor mij pas interessant als ik weer cadeaupapier nodig heb. Zolang doe ik alsof alles o.k. is ☺☺

afterwards
Maar het ziet er wel veel leuker uit. Toch?


3 opmerkingen:

  1. Fijn die samen werken. Al moet ik zeggen ik zou toch liever opruimen dan de boekhouding doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!