Wat-bewaar-ik-waar-tips

Batterijen + Computercartridges
De batterijen bewaren wij in een van die blauwe bakken met onderverdeling van Ikea. Daar past ook de batterij-spanningsmeter in. Die ik trouwens erg handig vindt. Sinds wij die hebben is er geen twijfel meer of de batterij vol is of niet. Ook de reserve computercartridges passen erin. Lege batterijen doe ik in een lege jampot, die ernaast staat. Want als zo'n lege batterij uitloopt wordt je niet vrolijk. En glas schijnt het enige te zijn wat ertegen kan.

Kleine spulletjes met gevoelswaarde. Maak een nostalgie-doos met kleine souvenirs uit een bepaalde periode van je leven!

Grote spullen met gevoelswaarde, die je weg wilt doen. Maak er van tevoren een goede foto van, dan heb je toch een herinnering.

www
Leuke websites, aanbevolen in de krant of in tijdschriften, die ik later wil bekijken, schrijf ik in een adresboekje. Staat het gelijk een beetje op alfabet.

Wol 
Breiwol, die ingepland staat om een trui/sjaal/stola te worden, bewaar ik per project in een schoenenbox van Ikea. Erg handig, sluit met klittenband en aan de voorkant voorzien van doorzichtig plastic. Je ziet meteen wat erin zit.

Cadeauideen
Vaak kreeg ik een idee en dacht: dat zou een leuk cadeau zijn voor x's verjaardag. Maar als het dan kon ik er gewoon niet meer op komen. Op een briefje schrijven had ook geen zin, want waar moest je die dan weer bewaren? Ondertussen heb ik een wensboek. Alle cadeauideen en Pagina publiceren-tips komen er in. Vrienden en familieleden hebben elk een eigen pagina, waar ik alles onder elkaar noteer. Ook mijn eigen wensen staan er in. Vervulde wensen streep ik door. Geeft een heel rijk gevoel. Als nu iemand belt en informeert naar de wensen, pak ik gewoon het boek erbij.