maandag 6 februari 2012

#37/365 Een glimlach tussendoor

"Ze liggen anders wel op alfabet."


Met het kastje van vandaag, zit ik - en met mij iedereen die op 1 januari is begonnen - op 10 % van het project! Wow! Toch een kleine mijlpaal. Er is hier al best wat werk verzet, de afgelopen 36 dagen. En toch lijkt het maar zo kort geleden dat het uitruimen van de vaatwasser een tegen-aan-hik-klus was, die eeuwig leek te duren. Omdat namelijk alles gestapeld en herstapeld moest voordat het in de kast paste. De keukenkasten heb ik ondertussen grotendeels getackeld. ☺

Maar de grootste en de moeilijkste klussen heb ik nog in't verschiet. Onder andere de grote boze boekenkast. )-: Waarin weliswaar alles keurig op thema gesorteerd is. Het is alleen een beetje veel... En een deel hoort er niet eens...

Misschien dat ik daarom deze cartoon (het is reclame op een plastic tas) zo leuk vindt?


7 opmerkingen:

 1. 'k Ben vandaag op 50 % van de kasten! 'k Heb er 100 gehad (kastjes,planken,lades) en heb er nog ongeveer 100 te gaan. Ben blij!!! 'k Ben niet op 1 januari begonnen, maar op 22 november. 't Voelt zo heerlijk!
  Maar ja, hier ook nog moeilijke klussen te gaan... kleding,pfff. Daar hik ik erg tegenaan.
  Hier ook wel veel boeken, maar de boekenkast in de kamer is klaar (5 planken). Boven staat nog een kast met vier planken, maar die is niet zo moeilijk denk ik. Veel boeken zijn weggegaan (paar dozen vol), heerlijk alleen de echt leuke boeken over!
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja echt, op alfabet, wat een giller!

  Ik ben later begonnen, ik was op 1 januari nog niet eens herbegonnen met bloggen. Ik tel de dagen ook niet, ik ga gewoon door tot ik klaar ben, om dan waarschijnlijk weer van voor af aan te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik schat, dat ik wel het hele jaar nodig heb. Op zolder liggen nog een paar m³ boeken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo, de boekenkast... ik wil er nog niet eens aan denken, hoewel het misschien wel wat handiger is, want dan komt er véél ruimte vrij...

  Leuke reclame op het tasje hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tas heb ik ook :D

  Succes met de GBB!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!