dinsdag 28 februari 2012

#59/365 Prikboard

Nu dan het prikboard. Precies het soort klus wat ik ook met 4 kinderen om me heen kan doen.

.... best vol...


Eerst eens snel - zonder te kijken - alles eraf gehaald en op een stapel gegooid.


Leuk dit breibriefje. 86 steken en 5 cm... maar voor wat?

In de plasticzak zat dit: een kraamcadeautje dat ik al verstuurd wilde hebben. Alleen kon ik het nergens vinden...


Deze had ik er ook aangeprikt: De beugel van dochter een, en de melktanden van dochter 2. Waar moet ik dat toch bewaren? 


Heel veel briefjes die direct weg kunnen: Zwemtijden en ouderhulpschema van school, maar dan van het vorige schooljaar...


En dit is nu over: Bovenop heb ik mijn verzameling winkelwagenmuntjes opgeprikt. Ook de bibliotheektijden en  het werkrooster van de Patriarch mogen terug. In de envelop verzamel ik mooie postzegels. Ook een zakje met bloemenzaadjes heb ik weer teruggehangen. Die gaan wij over een paar weken in de grond stoppen!

4 opmerkingen:

 1. Wat een verschil zeg heerlijk!! Hier is het nu ook vakantietijd dan doe ik even niks. Dat gaat niet zo goed met de kids die heel de tijd aandacht vragen.Maar wie weet doe ik het magneetbord vandaag Thanx voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi prikbord! En dat schattige babykadootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er een héél stuk beter uit. Je hebt héél wat teruggevonden, hahaha.

  Ik heb hier het prikbord weggehaald, er hing zoveel aan elke keer dat we niks konden vinden en de oudste (Syndroom van Asperger) raakte er van in de war en kreeg stapelingen in zijn hoofd door de chaos waar zijn rooster/orthodontistkaart of wat dan ook zou hangen en niet kon vinden.

  Dus ik heb een map gekocht, showtasjes erin, tab-mapjes per persoon of onderwerp en daar alles in gedaan en in de la van de gang gedaan. Als iemand iets wil weten, ligt het daar in...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg je weer. En ik ga ook verder met een kastje per dag. Nu ik je terug aan het zoeken was, ontdekte ik meteen de webwinkel en je andere blog. Ik heb je webwinkel bij leuke adresje geplaatst op mijn pagina 'Creatief'. Echt leuk hoor. Ik kwam laatst ook een wiegehanger tegen, die ik voor mijn bedrijfje had gemaakt toendertijd, heel lang geleden. Hij heeft nu bij mijn kleindochter gehangen en moet van mijn dochters in de familie blijven, dus ik bewaar hem maar.

  Liefs, Haagje (Floriene)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!