donderdag 1 maart 2012

#61/365 Boeken

Vandaag een hele drukke dag. Veel gedaan, maar helaas geen badkamer-la. Maar die komt nog. Tussendoor ging ik wel verder met de boekenkast.

Zo zagen de boeken vakken eruit voordat ik eraan begon (weer een paar dagen geleden).


...het werd toen dit... maar omdat het vak hieronder (niet in beeld) leegkwam boden zich nieuwe mogelijkheden:
... het idee van "boeken op kleur" kreeg ik maar niet uit mijn hoofd. Ik dacht alleen dat ik niet genoeg boeken heb per kleur. Maar dat valt reuze mee. (De spelletjes zijn verhuisd naar het lege vak hieronder.) 

ik pakte ook de boeken van deze plank (voorfoto: toen ik begon stond deze helemaal vol. Zelfs in twee rijen achter elkaar.)  Hier staan dus nu nog maar een paar boeken ☺

En ik had de smaak te pakken: zelfs op mijn kookboekenplank lukte een kleine kleursortering ☺
Ook de Patriarch is ondertussen verdergegaan met zijn vakje:

Nog een keer terug naar zijn alleereerste voorfoto: Dit is wat het was...
zie eronder ook gelijk de kookboeken "niet op kleur"


...hier is het al een heel stuk ordentlijker


En zo is het nu! 

1 opmerking:

  1. Applaus!! Ik heb mijn boeken ook op kleur staan, helaas achter deuren, hahaha. Op een of andere manier onthoud ik eerder het kleur van de kaft dan de auteur of titel... dus op kleur kan ik ze makkelijker terugvinden... alleen zet niet iedereen ze op kleur terug... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!