zondag 5 februari 2012

#36/365 keukenla

Ik dacht, laten we weer eens een keukenla doen. Deze bijvoorbeeld. Allemaal kookgereedschap. En volgens mij ligt er niks in dat ik niet gebruik. Maar ik kan me vergissen.

Nu deze gedaan is, komt het einde van de keuken bijna in zicht: nog 2 vakken, 1 en een halve la. Oh ja, en de backoven schoonmaken.

Zo zag het eruit. Irritant als ik iets wil pakken, en het haakt zich vast aan de aardappelstamper.
Dat wil ik anders. 
en in het rechtervak van deze la liggen ook dingen die te maken hebben met de la die ik "eigenlijk" wil doen. Nou vooruit, haal ik dat vakje ook even leeg

En hier gaat het dus om.

Ik vis snel alles eruit wat ik liefst heel snel wil kunnen grijpen tijdens het koken. Dit zit ondertussen allemaal in het zilveren blik en staat naast het fornuis. Eens kijken hoe dat mij bevalt. Als het een stoffige bende wordt, dan verzin ik gewoon weer iets anders.


dit gebruik ik allemaal zeer regelmatig. Mag terug naar het zijvak.

 
...en dat ziet dan nu zo uit. Alleen nog maar messen en saladebestek.

Dit hoort allemaal in een andere la.

Zoveel taart eten wij helemaal niet. De taartscheppen doe ik bij de bakvormen.  Als ik dan voor een verjaardag wél iets bak, komen wij ze daar tegen.

En zo ziet het laatje nu uit.

Een ding bleef over: Dat mag wel bij de barbecue-spullen. En die liggen in de bijkeuken.

5 opmerkingen:

 1. netjes weer hoor :D die keukenlaatjes altijd hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was inderdaad een overvolle bak... eh la. Netjes geworden hoor, gaat goed zo. Ik ben benieuwd of zo'n zilveren blik met kookgerei gaat werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik plaats zou hebben zou ik dat soort dingen ook in een pot of blik zetten, maar helaas ik heb maar een ieniemienie keukentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk overzichtelijk ziet het er nu uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!