vrijdag 17 februari 2012

#48/365 Kledingkast dochter 1

De washy mountains in de bijkeuken groeien op dit moment weer tot ongekende hoogtes... En de ruimte boven de trap hangt vol met versgewassen was. Met als side-effect, dat onze kledingkasten de leegstmogelijke stand hebben bereikt. Dit lijkt mij een erg handig moment om de kleding uit te zoeken. ☺Immers, alles wat nog past hangt nu aan de lijn of ligt in de wasmand... Dus deden wij vandaag de kast van dochter 1. 

best leeg, he?

Dit was allemaal te klein, en gaat naar de kleine zus

Dit past nog allemaal, maar moet gerepareerd.

en dan hebben wij dit: nog leger. Maar wat erin ligt is helemaal goed.
Ik ga ervan uit dat morgen alle was gestreken is. Dan maak ik de definitieve indeling, sop de kast uit, en ga nieuwe labels maken. Dochter 1 heeft ook gelijk nieuwe gordijntjes besteld voor in de kast en voor het raam. Kijken of we daar nog een leuk stofje voor hebben.

2 opmerkingen:

  1. Tjemig, wat een verschil. Ik bedenk ineens dat ik ook de kinderkledingkasten wel weer eens zou moeten uitzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooo, ik krijg gelijk het gevoel dat ik héél nodig de kast van meisje van 9 eens door moet spitten, want ze is flink gegroeid en de kast is een puinhoop... Ga er deze vakantie eens "induiken".

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!