donderdag 2 februari 2012

#33/365 Even iets anders: wie gaat er naar het 365dagenproject-event?


Ik weet niet of iedereen de website over de 365-dagen-projecten wel kent? Sanne Swinkels heeft het allemaal in gang gezet. Op die site kun je over al die verschillende projecten die nu aan de gang zijn lezen. (Let vooral op het wasknijper-project. Ook de 365 kopjes thee vindt ik leuk. En nog veel veel meer). En je kunt daar ook je eigen 365dagen-uitdaging aanmelden. Dat kan als eenmalige vermelding, of als vaste redacteur en er dan wekelijks over bloggen. Ja, en nu komt er eind van de maand het grote 365dagen-event.

Humor vindt ik de datum waarop deze bijeenkomst is gepland: Namelijk op de 366. dag van dit jaar. Op 29 februari. Met de redenering dat dit de enige dag is, waar de mensen die een 365dagen-project doen vrij hebben. (-;  (-;  (-;

Nu mijn vraag: wie van jullie mede-(ont-)rommelkonten gaat allemaal naar Ede voor het 365dagen-event? Het lijkt me echt geweldig om alle andere ijverige opruimsters een keer "in het echt" te ontmoeten. (Ook al heeft het wel een beetje iets weg van uit de (rommel-)kast komen ☺☺☺)

11 opmerkingen:

 1. Wij hebben dan voorjaarsvakantie en ik kan helaas niet. Ben jij ook redacteur trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het op een woensdag is, voor mij de dag dat beide kids altijd naar de logopedie moeten en ik dus weinig mogelijkheden heb om dingen te ondernemen, op zich had ik het wel leuk gevonden. Maar dan eigenlijk vooral omdat ik het leuk vind om mijn medestrijders te ontmoeten, ook al ken je elkaar alleen van de blog, het schept toch een soort van band.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat trouwens net te denken: is het een leuk idee om een "kastje per dag" facebook pagina te maken? Dan kun je linken naar je blog bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier hetzelfde: de voorjaarsvakantie is hier dan al wel voorbij, maar de kinderen zijn de middag vrij...

  Wat wij ook kunnen doen: een separate opruim-meetup plannen. En dan op een tijdstip waar meer mensen kunnen. Wat vinden jullie?

  Separate facbook-pagina klinkt ook goed. Ben zelf niet echt handig met Facebook )-: Maar als iemand zich geroepen voelt. Ik ga wel volgen (of liken, of wat het ook is dat je op Facebook doet).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. opruim-meetup: JAAAA
  jullie mogen best bij mij komen en in al mijn kasten kijken! Je weet toch al wat er allemaal inzit;-)
  facebookpagina: Jaa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, uit de rommelkast komen. Dat is een goeie. Ik heb eigenlijk nog geen idee wanneer de voorjaarsvakantie hier eigenlijk is. Duik binnenkort in de schoolagenda alleen ben ik die nog niet tegengekomen... (en anders even op school vragen). Ga morgen snel verder...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee die facebook pagina. En erg leuk bedacht om dit op de 366e dag te plannen. Voor mij is deze dag ook speciaal, dan wordt mijn kunstheup vervangen door een nieuwe heup. Dus voorlopig lig ik dan uit de running. Om heel eerlijk te zeggen....ssshhhhttt. Ik ben klaar met alle kastjes en hoef alleen nog maar bij te houden en jullie blogs te lezen. Manlief heeft wel nog een paar klusjes liggen. Ik geniet dagelijks van al jullie verhalen en zal dit straks nog meer op prijs stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt waar? Jij bent helemaal klaar? Woooow. Dan ben ik heel benieuwd naar je tactiek om alles ook in nette staat te houden...

   Ik wens je veel succes met de operatie. Ik hoop dat het meevalt, en je gauw weer (letterlijk) op de been bent.

   Verwijderen
 8. ik doe daar idd mee aan het project met dagelijks een foto, ik ga niet naar ede want dat is hier gewoon te ver vandaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik redt het zelf ook niet. Het is gewoon een hele lastige dag om vrij te regelen.

   Maar ja, dan gaan wij toch met z'n allen bij Akelein de kastjes inspecteren... ☺ Humor.

   Verwijderen
 9. Hoi allemaal!

  Ik lees jullie berichtjes nu pas (beetje laat, maar toch: het was een drukke maand met een bezoek aan KoffieMAX en radio2). Leuk dat jullie hier aandacht hebben besteed aan de 365-dag! Er is nog steeds plek :-)

  En een facebook-pagina is altijd handig! Ik kan misschien wel helpen?

  Liefs,

  Sanne
  hoofdredacteur 365dagenproject.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!