maandag 27 februari 2012

#57/365 Bestekla

Na een hele drukke dag, (álle strijk weggewerkt, en met de kinderen naar de dierentuin) was ik doodop. Kleine klus dus: deze bestekla was al voor een deel gedaan: het rechtervak is uitgezocht, en er lag alleen nog wat wij vaak gebruiken. Nu alleen het bestek nog.
voor

Alles eruit, alles schoongemaakt. Klein beetje anders ingedeeld. Klaar.

na
Alleen de ijsstokjes (ooit een reclameactie geweest, van kleuterjoghurt) mogen weg.
mag weg
En vervolgens ging ik nog een klein beetje Nationaal Songfestival kijken. En vervolgens dacht ik niet meer aan bloggen. (Ik vond het me toch wat, dat songfestival... )

Oh, ik zie net dat blogspot twee blogjes van mij omgewisseld heeft. Mijn klus van vandaag staat hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!