vrijdag 17 februari 2012

#48/365 Mails, mails, mails...


... vandaag een grote slag geslagen met mijn mails. Ik heb een paar hele handige mappen aangemaakt. Te weten: ongesorteerde mail 2007, ongesorteerde mail 2008 en ongesorteerde mail 2009. Ineens schoot het geweldig op ☺☺☺ Nu heb ik nog maar 265 berichten te gaan. Ineens is het heel overzichtelijk. De rest krijg ik ook nog weg.

Kijken of ik dat trucje ook bij mijn ander mail-adres toe kan passen. Daar stapelt de mail zich (pas) sinds 2010 op. Binnenkort krijg ik les in Outlook, met allemaal handige instelmogelijkheden om de mailvloed al van tevoren te beperken. Als ik wat handigs te weten kom, ga ik het uiteraard hier vermelden.

Oh ja, en ik heb samen met dochter 1 de kledingkast uitgezocht. Daarover later meer.

3 opmerkingen:

  1. Maar 3 mappen met ongesorteerde mails is toch net zo veel rommel als 1 map met ongesorteerde mails? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou ja, het is al wel heel goed voorgesorteerd ☺. En mocht ik toch nog iets nodig hebben, dan kan ik het net iets sneller vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Graag ik hou wel van handige truucjes!! Handig om de boel al uit te sorteren per jaar. Een soort van laadje per map!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!