zaterdag 19 mei 2012

#126/365 Anti-kat-in-tuin remedie

Toen ik vanmiddag met de kinderen naar huis kwam zag ik dat de Patriarch al druk bezig is met de anti-katten-maatregel: Dit is dus het gaze waar hij het over had. En nu is de hele tuin van voor tot achter voorzien van dit:
vindt ik dat nou mooi?
Met veel moeite achter en tussen onze druiven, fruitbomen en paasboom geschoven. Maar ik vindt het heeft iets weg van een gevangenis of een kooi. En ik vraag me af of dit gaat werken. De katten kunnen immers met twee sprongen via vuilnisbak en schuurdak van onze buren nog steeds makkelijk in onze tuin komen. 

En dan hebben wij nog de katten die van links komen. Daar kunnen wij immers niks dichtmaken... ik ben benieuwd of wij hier iets mee opschieten. 

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het WEL gaat helpen, de katten kunnen nu niet meer "rechtdoor". Dat maakt jullie tuin voor hen minder aantrekkelijk. En natuurlijk zie jij het nu nog, je ogen worden er steeds naar toe getrokken, maar dat went snel hoor, helemaal als er nog wat meer blad komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je hier inderdaad niet echt blij van wordt. En katten vinden vaak wel een weg. Maar misschien als het straks meer begroeit dat het er dan anders uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waardeloos he, die katten van anderen in je tuin. Hopelijk helpt jullie oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij hebben 2 katten waarvan er maar eentje buiten komt de 2e gaat met mooi weer wel naar buiten,maar komt altijd even binnen om gebruik te maken van de kattenbak, dus gebruikt hij de tuinen van onze buren niet als kattentoilet, de buren aan de li. kant van ons hebben ook 2 katten met het zelfde verhaal , de oudste van hun katten die net als onze oudste zwart is komt ook niet buiten en de 2e gaat ook naar buiten, maar gaat ook binnen op de bak en niet buiten.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!