woensdag 22 februari 2012

#53/365 Naaigaren

De telefoon ging: of ik een rolletje donkerblauw naaigaren heb. "Tuuuuurlijk!" En ik dacht laat ik het maar gelijk klaarleggen. Maar toen ik mijn naaidoos opende zag ik dat het weer zover was: Het garen los in een box te bewaren is gewoon niet ideaal, en op een gegeven moment raken alle rolletjes met elkaar verstrikt.

Dus alle rolletjes eruit, weer opgerold, teruggelegd en iets beters bedacht: iets met een plank, spijkers en een challenge voor de patriarch. (-: 2 opmerkingen:

  1. Ik heb alle kleuren die ik waarschijnlijk toch nooit meer gebruikt in zakjes gedaan voor de weggeef winkel. Van sommige wist ik niet eens meer hoe oud ze waren. Het ruimde in ieder geval wel lekker op. Maar zo'n plank is misschien wel handig, al moet je dan de rolletjes wel een stukje uit elkaar doen om te zien welke kleur het is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat is inderdaad een klittenberg. Ik heb ze in smalle bakjes gedaan per kleur gesorteerd en dat gaat prima. Maar zo'n plank met spijkers is ook handig, kunnen de losse draden niet in elkaar gaan klitten bij het heen en weer rollen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!