dinsdag 7 februari 2012

#38/365 Paperassen

Gister avond was ik zo moe... Te moe om nog mijn klus te vermelden. Ik was namelijk verdergegaan met het papier. Laatst had ik al de hoeveelheid: 5 jutetassen + 1 stapel teruggebracht naar 2 jutetassen + 1 stapel. Het was eigenlijk de bedoeling om er vervolgens elke dag een kwartier mee verder te gaan. Maar de eerste dag kwam er niet van. En de tweede dag wilde ik een half uur aan de slag, maar dat deed ik dan ook niet....

Anyway, gisteren heb ik echt heel veel uitgezocht. Maar de hoeveelheid papier lijkt niks minder geworden. Gelukkig kan ik aan de blauwe bak wél zien dat er wat gebeurd is. De oudpapier bak vult zich namelijk weer aardig.  Dat ondanks dat er nu een reclamewerend stickertje op de voordeur zit(!) En we hebben nog 2 werken te gaan tot de bak weer gelegd wordt...

Zometeen begin ik aan de bijkeukenkast. Effe geen papier!


2 opmerkingen:

  1. O, ja... papierstapels... ik ben met de laatste stapel bezig, maar elk papiertje moet ergens anders... en in de mappen zoeken gaat tergend langzaam, ondanks alle tapjes e.d. Zucht. Ik moet nog ca. 10cm...

    Maar je bak is al weer aardig vol!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moedig van je. Het papieren monster temmen. Ik heb 'm opgesloten in een kamer. Die moet nog (zucht)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!