woensdag 8 februari 2012

#39/365 ...het kan ook in 21 dagen
Nou ja, ben ik al 39 dagen druk met allemaal opruimen, beslissen, sorteren en wegdoen. En nog geen einde in zicht. Zie ik ineens dat er een veel snellere versie bestaat. Een initiatief van inspirationformoms.com  Opruimen in 21 dagen!  LOL had ik allang klaar kunnen zijn... Even kijken hoe het bij hun is geregeld... Aha, je krijgt een lijstje met wat je moet doen op elk van de 21 dagen. Lachen! 19 van de punten heb ik hier al afgevinkt. Alleen de Garderobe en de Badekamer had ik nog niet. Zeker leuk voor de inspiratie!

6 opmerkingen:

 1. Eigenlijk is dat alleen de keuken toch die ze doet in 21 dagen? Dat kunnen we allemaal wel, maar ja, de rest van het huis... 'k Vind dit 'recept' toch beter denk ik, grondiger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. Ze heeft wel een mooie lijst van de gebruikelijke knelpunten gegeven. Maar je hebt gelijk. De 21-dagen versie kunnen wij volgend jaar zomer een keer als onderhoudsbeurt inlassen. En dan besteden we er per dag een minuutje of vijf aan... ☺☺☺

   Verwijderen
 2. Ik denk dat Een kastje per dag wat beter bij mijn type past. Op die manier kan ik kiezen in welke ruimte ik wat wil doen, en wát ik ga doen. Want alleen maar keukendingen, jakkes. Ik oefen gelijk om alles bij te houden wat ik heb gedaan en tóch nog een volgend project aan te pakken.

  Ik ben niet zo snel, maar ik kom er wel... hahaha, het rijmt!

  En héél huis doen in 21-dagen is denk ik onmogelijk, ieder geval wel, als je een huishouden van bijna 20 jaar hebt... wat een verzameling zooi heb je dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, als je alleen een keuken hebt, dan red je dat misschien in 21 dagen (21 maal 24 uur is best een hoop tijd tenslotte).
  Nee hoor, geef mij de kastje-per-dag-groep maar. Ik word blij van de inspiratie van de leuke reacties, van de harten-onder-de-riem. Ik doe het in mijn tempo, op mijn eigen dwars-door-het-huis-manier, mét alle andere opruimers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook voor ons eigen project, als ik alleen over de keuken al 21 dagen zou doen dan ga ik mijn huis (met 3 slaapkamers, 2 werkkamers, een keuken, woonkamer, vliering, garage, badkamer en hal) echt niet in een jaar redden denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond dit ook niet zo'n geslaagde aktie. Alles op je gemakkie doen is veel prettiger.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!