zaterdag 11 februari 2012

#41/365 Wolvak in de spiegelkast

Nog meer wol? Ja, nog meer wol. Een vak vol wol en sokkenwol, in plasticzakken. Geen "voor"-foto. Daar ging het te snel voor. De wol zit nu in 3 plasticboxen, en die ga ik boven in mijn textielkast zetten. In het vak komt nu tijdelijk de box met mutsen en sjaals, die al weken in de kamer staat om uitgezocht te worden. Maar op de een of andere manier komt die box alsmaar niet aan de beurt. Hij staat er dus maar te staan, en irriteerd mij mateloos.

beetje wazige foto... maar dit gaat allemaal naar boven. Aan de hoeveelheid zie je dat het een enorm groot vak is.
Gelukkig, de grote doos past er zomaar in een keer in! Mooi, kunnen we er makkelijk mutsen, etc. uit pakken. En er is plaats voor ons stapeltje dekens. Dit zijn trouwens nog niet alle. Die worden dagelijks gebruikt (voor huttenbouwen, etc.) Wat fijn dat wij die nu ergens in kunnen doen. De attente lezer herinnert zich misschien dat dezelfde dekens onderdak vonden in een dekenkist. In die kist zitten nu verkleedkleren. Vandaar. 

2 opmerkingen:

  1. Ik, merk bij mij ook, dat langzamerhand alles verhuisd... en dat iets anders als een dominosteentje ook weer verhuisd... etc. Maar het ruimt mooi op en je kan langzamerhand blind alles uit je hoofd vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik voel me steeds georganiseerder worden, hebben jullie dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!