zondag 19 februari 2012

#50/365 Mailbox 1 = done

Yes! Ik heb nu ook de laatste 265 mails getackeld, en de inbox is nu LEEG. Het was nog een hoop werk. Er zaten bestveel mailtjes tussen waar nog wat mee moest gebeuren. Of er moest iets geprint, of er zaten tig foto's in die ik nog moest opslaan.

En voor de usual suspects (lees: regelmatige spammers) heb ik de instellingen aangepast, zodat de mails voortaan of geblokkeerd worden, of alleen maar de nieuweste nieuwsbrief bewaard blijft (van dingen die ik nog wel een beetje interessant vindt).

Volgende week begin ik aan mailbox 2. Daar zitten "maar" de mails van 2 jaar in.

En per direct geldt de nieuwe regel: aan het eind van de week moeten alle mails die afgehandeld zijn ook opgeruimd zijn. En alle nieuwe spammers worden gelijk geblokkeerd of ge"regel"d.

1 opmerking:

  1. SUPER!!! De instelling van het blokkeren van spam scheelt een hoop...

    Succes met mailbox 2!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!