donderdag 19 maart 2015

#292.. en toen pakte ze zomaar de draad weer op...

...  want het aanrecht had wat liefde nodig.
17 opmerkingen:

 1. Welkom terug!
  Ik ben benieuwd naar je vorderingen in de tussenliggende periode. Ik hoop zo voor je dat er lucht en ruimte is gekomen voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, wat leuk! Er zijn toch nog mensen die dit lezen!
   Nou, vorderingen is ook niet echt het goede woord. Woorden als #dweilen #open en #kraan passen veel beter om de afgelopen periode te beschrijven. Tot afgelopen week iemand zij: joh, dan ga je toch weer bloggen? Dus dat doe ik nu weer!
   Leuk dat je er ook nog bent!

   Verwijderen
 2. Leuk dat je er weer bent! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel... Ja, de moed zakte me behoorlijk in de schoenen, de laatste tijd. Maar nu ga ik weer gebruik maken van mijn "blog achter de deur". Zullen we toch eens zien of we dit huis een keer netjes krijgen! ☺☺☺

   Verwijderen
 3. Duurde trouwens ruim een uur voordat de keuken er weer een beetje op leek... Je moet dat soort dingen echt niet onderschatten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug!!! Wat fijn dat je er weer bent! Kunnen we elkaar weer aan- en be-moedigen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat je terug bent, en weer lekker aan de opruim... zo af en toe is het gewoon heerlijk hè?
  Fijne avond,
  liefs, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alleen heerlijk... ook heel hard nodig. Wat leuk dat je meeleest! Ik kan zeker wat support gebruiken.

   Verwijderen
 6. Wat leuk je weer te mogen lezen. Zelf blog ik ook al een tijdje niet meer en zit weer te twijfelen of ik toch weer zou gaan bloggen. Heerlijk om je weer te lezen. Hopelijk gaat het goed met je. Ik heb me al meerdere keer afgevraagd hoe het met je zou gaan en nu in ene lees ik dat je er weer bent. Ik lees niet meer dagelijks maar probeer nog wel zo af en toe weer alles bij te lezen. Leuk. Hoor ik volg je graag weer.
  Liefs Conny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg leuk dat je van je laat horen! En ga vooral weer beginnen. Dan weet ik waar ik weer mee ga lezen: Ik heb alle inspiratie nodig, die er te krijgen is ☺ ☺☺ Blijf kijken, dan weet je waar ik het over heb!

   Verwijderen
 7. Joehoe! Hoewel ik je natuurlijk een rommelvrij huis gegund had, vind ik het wel erg leuk dat je er weer bent. Gezellig! Ben zo benieuwd hoe het je afgelopen jaar vergaan is, heb nog vaak aan je gedacht met je lange onderbroeken en alle spullen van familieleden... Tot snel weer en succes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, rommelvrij is nog heel ver weg... in tegendeel. Er komen zelfs nog steeds spullen bij. We zijn nog niet klaar met het leegruimen van oma's huis. Er moet nog erg veel gesorteerd, verkocht en weggegeven worden. Zoveel dat het me teveel werd. Wat misschien niet zo raar is in een huis waar je geen vin meer kan verroeren. Vandaar dat ik mijn blog weer nieuw leven in blaas. Helemaal super dat je weer meeleest!

   Verwijderen
 8. Wat leuk dat je weer begint,ik heb al die tijd meegelezen,je schrijft leuk!
  Succes,ik lees weer met je mee.
  Liefs Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De keuken er wordt veel in geleefd en gekleefd maar opruimen is een no go. Voor mij dan haha ik ben zo iemand van ooh ja dat komt later wel. Ik bak graag in mijn keuken en het vies maken komt daar bij.Het schoonmaken doe ik dan wel maar bordjes en de vaatwasser blijven lastig. Grappig dat ik me zo in jou herkende

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!