zaterdag 25 februari 2012

#56/365 Garen opbergen deel 2Nog even terug naar het naaigaren: een van de oplossingen kwam als beste uit de bus. In ieder geval voor degene die een la kunnen vrijmaken hiervoor. En dat gaat volgens mij wel lukken.

De rolletjes liggen hier toch wel heel rustig in.

Dit systeem kun je ergens (was het Engeland? USA?) bestellen. Maar ik was zeker dat ik eerder iets dergelijks had gezien maar waar? Ineens wist ik het weer: bij keukenkastinrichtingen! Ergens zag ik een lade-element waar kruidenpotjes op dezelfde manier worden opgeborgen.

Daarom had ik gisteren dus ook de keukenafdeling van de Ikea geinspecteerd. En ja hoor, ze hebben er ook iets voor. Helaas niet de lichtschuine rekjes, maar dit:

RATIONELL VARIERA Inzet voor kruidenpotjes   Makkelijk te verwijderen om schoon te maken.
Rationell Variera inzet voor kruidenpotjes heet dit voluit. Het is de bedoeling om er meerdere naast elkaar te leggen. Het is niet exact wat ik zocht, maar volgens mij werkt dit wel voor garenrolletjes, als je er twee (kleine) naast elkaar legt.

Ik heb het idee even besproken met de Patriarch. Maar hij had inmiddels ook over de kwestie nagedacht. Hij vond ook de oplossing met de lichtschuine rekjes het beste. En hij heeft al bedacht dat hij dit op een makkelijke en wellicht stapelbare (!) manier zelf kan maken! Dat is natuurlijk nog beter gebruik van de ruimte, want wij hebben alleen relatief diepe lades. Ik hou jullie op de hoogte!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit die lichtschuine rekjes... Goed overzichtelijk en makkelijk bij te houden ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je kunt op deze manier ook heel makkelijk theedoosjes gebruiken: XENOS heeft doosjes, waarbij de vakjes ook schuin staan

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!