zaterdag 22 februari 2014

#287 Opladers handig opbergen

Samen met alle gadgets komen ook steeds meer opladers en koptelefoons en tabletswipers enz. in ons huishouden. Ik was al zover dat ik er een vaste plek voor had: Een toilettas in de kast. Maar dat werd a) een soort spaghetti- salade van kabels die steeds in de war raakten en b) het zag er niet uit.
Nu kwam ik in een low budget winkel twee hele - dochter twee zou zeggen: "ondure" - thee bakjes tegen. Waarom niet... Dus ik heb er twee van aangeschaft.
Het was even spamnend of het zou passen. Maar als niet zou ik er natuurlijk ook gewoon thee in kunnen doen.
Maar, hooray, de opladers passen erin. Bij sommigen moet ik de kabels loskoppelen, maar dan passen ze ook.
Veel overzichtelijker.

5 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee!
  En nog overzichtelijk ook met zo'n doorzichtige deksel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergoed idee! dankjewel voor de tip
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke slim is dit zeg! Je kunt gelijk goed zien in welk bakje het gezochte snoer zit... Geweldig!
  Ik wens je een heerlijke avond en alvast een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel - ik ben er ook erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een handig idee zeg. Hier hebben we een laad. Waar ik zelf eigenlijk bijna nooit inzit omdat ik het niet kan vinden wat ik nodig heb. Misschien is dit ook wel een goed idee voor mij. Kan ik ten minste mijn eigen laders terug vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!