donderdag 16 februari 2012

#46/365 Nog vergeten te vermelden


De Patriarch wordt ook een beetje besmet door het opruimvirus. Laatst zag ik tot mijn verbazing dat hij zijn pak heeft weggedaan. Ergens in de laatste 20 jaren is dit pak uit de mode geraakt (neem het maar van mij aan: het pak kon écht niet meer). Maar de patriarch hield vol dat het model vast weer in mode komt... Ja, over nog eens 20 jaar misschien, maar dan zul je zien dat er een dusdanige draai aan gegeven is dat het nog steeds niet kan. Enfin, het pak is de deur uit. Ik ben onder de indruk.

Ook attendeerde hij mij erop dat ik helemaal niets geschreven had over de kringloopspullen. Da's waar ook. Tijdens de meest recente opruimacties kwam er steeds meer kringloop spul op de sorteerplek: onze overloop. Nu was het de hoeveelheid van 1,5 bananendozen, en dat heeft hij vandaag weggebracht. Ook de stapel "vlooienmarkt" groeit gestaag. Dat mag allemaal in de schuur wachten, tot het zover is. Geeft ons weer wat meer sorteerruimte.

Nu staat er alleen nog de doos met kinderkunst. En de doos heeft onderhand ook een berg gekregen: uit alle hoeken en gaten komen nog steeds nieuwe kunstobjecten tevoorschijn. Binnenkort gaan wij dat eens aanpakken.

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je je man meekrijgt in je opruimproject!
  Mijn man is nog niet overstag: het is een echte
  verzamelaar, alles kan hij gebruiken...
  Hij raapt zelfs vijzen enz. van straat op maar als
  hij iets nodig heeft vindt hij het niet meer terug
  tussen al zijn spullen ;)
  liefs

  Ps. nu moet ik al twee woorden typen om te bewijzen dat ik geen robot ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wou dat mijn man eens een beetje hielp met het wegruimen van spullen. Onder het bureau op de studeerkamer staan 4 dozen vol met spullen van hem, die nog uitgezocht moeten worden, ze staan er al maanden....zucht...
  Ik maak trouwens van alle tekeningen van de kinderen een foto of scan ze in, dan hang ik ze op en als er dan weer een nieuw kunstwerk komt dan doe ik ze bij het oud-papier. Alleen de allemooiste werken bewaar ik. Op de pc heb ik dan als screensaver een slideshow van alle tekeningen, dat vinden de kids erg leuk en zo kunnen we alle werkjes nog eens zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga vandaag ook afvoeren naar de Kringloop, of eigenlijk: ze komen het ophalen. De derde of vierde keer volgens mij. Ruimt lekker op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Complimentje voor je man!!!
  Goed bezig, meneer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat hij ook mee helpt en ook bijhoudt wat er allemaal gebeurt, hij doet lekker mee!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!