vrijdag 3 februari 2012

#33/365 La in het nachtkastje

Voordat ik begin eerst eens mijn eye-opener van de dag: Ik keek hier en ineens wist ik wat mijn probleem is. Ik beweeeeg gewoon te langzaaaaam (-;

Ja, en vandaag eens aan de slag in de slaapkamer. Hier is nog helemaal niks gebeurd. Ik begin met een la. Niet zo'n heeeele erge la (er zaten al ladeverdelers in, namelijk), maar wel een beetje dichtgeslibt. Eens kijken hoe het ervoor staat:

niet helemaal wat ik opgeruimd vindt...


Dit zat er allemaal in: onder andere ook een paar meter peuterelastiek, met een knoop erin. Hûh? Dan weet ik het:
Dit heeft een van de kinderen in mijn la gepropt, want ik kan jullie verzekeren: wat wij ook allemaal verzinnen om in de slaapkamer te doen: elastieken hoort er niet bij ☺
ook leuk, een fototje van mij op vakantie in Jurassic Park...
dit kan allemaal weg, en een deel van de inhoud was dubbel. Dubbel handcreme, dubbel  gezichtscreme, dubbel dit en dubbel dat... ik kies de leukste uit, en de andere leg ik bij de badkamer-voorraad-spullen in de daarvoor bestemde la.

deze is leuk. Die mag op z'n minst op de koelkastdeur. En later in mijn  boekje met verzamelde quotes en spreuken.

Blijft dit over. Zo vindt ik het weer leuk. Wat vinden jullie van mijn hartenverzameling? Hier wordt ik blij van!

3 opmerkingen:

  1. Leuk filmpje, vooral dat stofzuigen met die snelheid. Maar de harten zijn leuk. Middelste doet in harten en die komen dan op een gegeven moment bij mij terecht, deze week nog een medaillonnetje. Dat laatje ziet er weer kek uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, die heeft de turbo aan, leuk gedaan. Ik denk dat ik die eens aan mijn oudste dochter laat zien. Dat in 4 minuten best wel haar kamer kan opruimen :-), hahaha.

    Mooi start van je slaapkamer, met die hartjes ga je vanzelf zo door naar de volgende la/kast.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!