woensdag 15 februari 2012

#46/365 Weer eens een minimorfose

Vandaag is het een rare drukke dag hier. Tijd om weer eens een Minimorfose in te lassen. Iets wat echt vliegensvlug gaat. Dus had ik bedacht dat dit een leuk moment is om de zomerjassen van de kapstok weg te halen (jahaaa, we hebben nu Februari, en het is nog stééds niet gebeurt. 't is niet voor niks dat ik aan dit opruimproject meedoe...). Ik dacht dus, die paar jassen pak ik even en hang ze bij iedereen in de kast. Klaar. Maar ik had geen idee dat er 11 (!) jassen verkeerd hingen: 9 zomer-jassen, 1 regenjas (hoort ergens anders) en een Fleece-vest (dat daar al helemaal niet hoort. Was'm al weken kwijt!).+

 


 De Foto's links zijn "before" en rechts "afterwards". Nadat ik de hele jassenstapel had verdeeld, viel me op dat er nu genoeg ruimte is voor de winterjassen die wij nu het meest gebruiken. En die hingen in de bijkeuken. Die dus snel gepakt en in de hal gehangen. Het is nu weer bijna even vol als het was. Maar nu hangen de jassen daar waar ze horen. En waar wij ze ook het eerst zoeken. In de bijkeuken is er nu voldoende ruimte voor mijn regenponcho om uit te druppen. Dat is namelijk dààr de bedoeling.

Verder hingen er ook nog 2 tassen klaar om mee te nemen. Oude batterijen die weg moeten, en vergeten spullen van een vriendin. Heel makkelijk om dat effe snel te doen. Maar blijkbaar hing het allemaal "niet-klaar-genoeg". Ik heb ze nu aan het handvat gehangen. Nu kunnen we er niet meer omheen.

Toen nog snel de schoenen netjes gezet. Klaar.

2 opmerkingen:

  1. Goh, dat deed mijn Lief van de week ook en toen legde hij die jassen aan mijn kant van het bed. Lief hè? Dit is echt wel een hoog rendement klus, vind je niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iets wat weg gebracht moet worden hang ik ook altijd aan de voordeurknop... Kán niet mis gaan... is ook handig met biebboeken!!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!