vrijdag 27 januari 2012

Paperassen

Ik zat te denken, wat ik vandaag eens zal aanpakken. Er staan al sinds begin van de week 2 "nieuwe" (tweedehandse) ladenkasten in de woonkamer. Eigenlijk sta ik te trappelen, om de kasten in te ruimen. Ware het niet, dat ik er nog steeds niet uit ben wie ze gaat krijgen. Hou ik ze zelf en gaat mijn oude ladekastje naar dochter 2? Of elk kind een ladekastje geven? Ik weet nog niet hoe ik dat doe.
Onze "nieuwe" ladekastjes van de kringloop. Ben er heel blij mee.
7,- Euro voor allebei de kasten. Koopje! 
En anders: Er is wel een andere aandachtsplek hier in huis, die nog net niet naar me gaan roepen: de groeiende stapel papier óp het bureau, en de "oude" stapels onder het bureau. Het wordt tijd, dit weg te werken. En gelijk ook een werkend systeem te bedenken om dat soort stapels te voorkomen. Eens kijken wat mijn opruim-bijbel: Aan de slag met de HuishoudCoach van Els Jacobs hier over te zeggen heeft. Ik moet  3 tijdschrijftenbakken neerzetten, met de opschrijft "Doen", "Lezen" en "Bewaren", en dit strak elke week gaan bijhouden. O.k., hier kom ik op terug.

En dan weet ik het ineens: de ladebakken krijgen voorlopig nog helemaal geen bestemming: ik ga ze eerst gebruiken als sorteersysteem voor mijn papieren. Hier ga ik vanavond mee aan de slag. To be continued!

Oh ja, er kwam een vraag over de boxen waar ik mijn wol, gesorteerd op project, in bewaar. Het zijn kunstof dozen van Ikea, die eigenlijk bedoeld zijn voor schoenen. Ze hebben een doorzichtige voorkant, hetgeen handig is. Zo zie je meteen wat erin zit. En het sluit met klittenband (da's een beetje opletten met wol). Ik zag op hun site, dat de IKEA schoendozen nog steeds in het assortiment zitten. Ze hebben wel het model een beetje aangepast, sinds ik ze kocht: het plastic aan de voorkant is vervangen door gaze.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kastjes. Handig om ze nog geen bestemming te geven, maar eerst als sorteerbak te gebruiken. Véél succes met al dat papier, mijn papier is inmiddels bijna weg. Het laatste restje duurt het langst... helaas, maar dat krijg ik dit weekend wel weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Magic City Vice President Alex Havenick noticed the game in Indiana in 2010, and soon after contacted Interblock, which mentioned it would like to 온라인 카지노 offer the game in Florida per state approval. The firm says the game is now legal — and taxed as a slot machine — in 14 states. Given that it has only one zero slot, the average house edge of European roulette is 2.7%, which is considerably decrease than that of the American roulette.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!