vrijdag 20 januari 2012

#20/365 Wolvoorraad deel 2 - tussenstand

Zover ben ik nu:

Hiervan neem ik afscheid (1 bak, 1 krat, hoi, hoi, hoi) moet nog verdeeld in 3 groepen:
goede doel, haakswap en marktplaats

Kaartjes, verpakkingen en heel veel wikkels van bolletjes wol. Gaat allemaal weg.
Dit is de la met handwerk-toebehoor (nog niet netjes, gewoon alleen alles eringemikt)

Dit zijn de dingen die ik op de naalden heb staan, en die ik af wil maken.
Ook hier: nog niet netjes, en nog niet geordend.


Spinwol, het meeste vet en ongewassen wol. Dat was heel fijn, toen ik begon met spinnen.
Maar ondertussen kan ik het, en gaat mijn voorkeur uit naar gewassen en geverfde wol. Dit mag weg.


Leuke dingen die tevoorschijn kwamen: Gebreide afwasdoeken, handvaten voor tassen, wasknijpers, breinaalden, en hey, dáár was de batterijoplader. Daar was ik al een poosje op zoek naar. Buiten beeld: een hele mooie oorbel. Hoe kwam die daar ooit terecht?


Ja, en de bibelebonse berg is geslonken tot dit hoopje. Daar kijk ik zometeen naar. 


hier zie je de gelabelde bakken. Inmiddels goed gevuld.


... en dit: op de kist, dat is een kratje katoen. Links onder, - niet zo goed te zien - is een kratje 100 % katoen
In de houten kist heb ik trouwens meteen alle wollen dekens en omslagdoeken gelegd. Eerder lagen die op een stoel of op de sofa, en eigenlijk steeds in de weg. Kijken of die plek een blijvertje is ☺ 

De gestreepte box, (die ik als eerste omkieperde) heb ik ook meteen weer gevuld: met kleding die ik nog wil repareren. Nu ik dat schrijf, bedenk ik me dat ik eigenlijk een la heb voor nog te repareren kleding. Effe checken... Ja, dat klopt. Alle kleding uit de la past er nog bij in de gestreepte box. Dat ga ik een andere keer uitzoeken - kijken wat daarvan echt de moeite waard is om onder de naaimachine te leggen.

En ik heb weer een lege, diepe la leeg! Yes!

Zometeen het laatste hoopje wol wegwerken, en dan beslissen hoeveel van de "gevulde kratten" ik daadwerkelijk over wil houden...

3 opmerkingen:

  1. Je vind ècht van alles hè. Ik heb gisteren een batterij-oplader in de badkamer gevonden?? En waarom, geen idee... hahaha.

    Eén la leeg, super! En gelijk weer andere dingen verplaatst naar een betere plek. Je hebt een berg verzet vandaag... En nu even lekker uitpuffen, als je spieren de bakken nog kunnen verplaatsen, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan zeg!

    Marianne (consuminderen met ...)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!