zaterdag 7 januari 2012

#7/365 Nog een keukenla

... een "normaal" mens zou zich ziekmelden... Ik heb zo'n verschrikkelijk kwellende blafhoest, dat het niet meer normaal is. Maar ja ik ben geen "normaal" mens (lees: moeder), en of ik ziek, zwaak of helemaal uitgeput ben van het hoesten interesseert niemand. Plus: ik wil door. Ik zag weer zo leuke resultaten bij mijn medestrijders. En het was ook wel tijd om deze la eens wat liefde te geven.

Eigenlijk een la, die ik vaker doe. Maar nu was het toch weer even geleden.
En zo ziet het nu uit...  ik heb nog niet eens zoveel dingen verplaatst
En dit mocht allemaal weg. Een aantal dingen over de datum...
... en zeker vijf zakjes met kleine restjes allemaal verschillende soorten pasta. Wel met ongeveer dezelfde kooktijd. Dus die heb ik allemaal bij elkaar gegooid. Er zaten 2 aangebroken flesjes Kirschwasser in. Die heb ik bij elkaar gegoten. Scheelt weer. Heel veel dingen waren verlopen. 't was toch weer eventjes geleden. Tot mijn verrassing hadden wij nog wel rijst. ☺ En het allerverbazingwekkendste: Maar liefst 17 verpakkingen "Rote Grütze" Dat is een Duits soort dessert, dat hier niet verkrijgbaar is. Dat nemen wij iedere keer mee als wij in Duitsland zijn. Ruim, zo blijkt. Als iemand zin heeft om het een keer te proberen... Laat het weten! Zo, en nu ga ik me tracteren op een extragrote theelepel Thijmsiroop, en eventjes heel rustig aan doen. Stomme hoest.

5 opmerkingen:

 1. haha, dat heb ik dus met thee en cappucinozakjes.
  En ja, die Rote Grutze wil ik best eens proberen!
  Wat goed dat je ondanks je blafhoest toch weer een la hebt aangepakt!
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, lekker rote Grütze, dat koop ik ook wel in Duitsland. Wat is je las van deze opruimbeurt opgeknapt en wat heb je een praktische ladeverdelers. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, leuk zijn die ladeverdelers. Dezelfde heb ik ook in de pennenla. Van deze keukenla bleven zelfs 2 over. Die heb ik nu in het lijmlaatje gebruikt. Scheelt ook weer. Ze zijn van Blokker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo via mijn blog zo op die van jou gekomen en ik zie dat er nog veel meer medestrijders zijn in de strijd tegen de Rommel in huis. Leuk. Ik heb je in mijn leeslijst gezet dus nu hou ik ook jou voortgang in de gaten. Maar zo te zien gaat het super goed. Vooral leuk om te zien dat je spullen terug vindt.

  Ruth

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!