woensdag 4 januari 2012

#3/365 De voorkant van de koelkast

Vandaag was de deur van de koelkast aan de beurt. Alle papiertjes eraf. Het meeste kan ook weg of in't archief. De foto's mogen blijven. De schoonmaakmiddelen die bovenop stonden zijn terug op de plek waar ze horen,- en die nu uitpuilt... Maar daar komen wij nog. Hoef ik me nu nog niet druk over maken. Leuk trouwens, dat ik de afroller voor het bruine pakket-tape weer teruggevonden heb. Overal naar gezocht, behalve bovenop de koelkast ☺

Heb geprobeert om de voorkant van de koelkast weer mooi schoon en glanzend te krijgen. Maar dat valt tegen. Als je een goed middeltje weet waar dat wel mee lukt: reageer!!!

effe hoofd op de linkerschouder leggen. Dit is before
Nog een keer het hoofd opzij. Ja, en zo ziet het nu uit.

5 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Ik heb (toevallig?) gisteren de koelkastdeuren gedaan en heb de deuren met een flesje wonderspul weer mooi glanzend gekregen, moet je even kijken op mijn blog bij dag 7, daar staat een foto van het wonderspul.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probeer eens een stukje met pure olijfolie. Dun op een doekje dan he... Klinkt heel gek, maar het wordt echt heel mooi!! Ik ga je ook volgen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie koelkast! Is het rvs? Ik heb voor mijn gasfornuis 'HG roestvrijstaal 'snel'reiniger'. Ik ontvet meestal erst met een euh, ontvetter, haha, dan spuit ik er wat van dit fijne spul op (niet te veel, liever twee x een klein beetje dan 1 x te veel), even met een keukenpapiertje opvegen en uitwrijven: klaar. Het is niet goedkoop, maar je doet er héél lang mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor de tips! Evelyn en MamaWerkt hebben hetzelfde middeltje aanbevolen. En het flesje komt me heel erg bekend voor. Zou nog kunnen ook dat ik'm in de bijkeuken ergens tegen ga komen... Ik ga'm dus nog even niet kopen ☺.

  Maar in plaats daarvan experimenteren met olijfolie. Wij hebben ook een fornuis in RVS, maar dat is heel andere kwaliteit dan de koelkast.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi El,

  Ik ben begonnen om je blog van begin tot eind te lezen en kwam deze vraag tegen. Ik heb RVS schoongekregen met brandspiritus. Ik had het ergens gelezen. Het ontvet en laat geen strepen achter. Ik was heel tevreden over het resultaat.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!