zondag 29 januari 2012

#29/365 Bergruimte onder het bed benutten

Tussendoor kon ik nog wat spullen die wij afgelopen zondag hadden gesorteerd een definitieve plek geven. De matrassen zijn onderhand verhuisd naar zolder, en onder het bed van dochter 1 was ruimte ontstaan. We hadden al bedacht dat wij er platte rolboxen wilden neerzetten. Toevallig liep ik er bij de Action winkel tegenaan. Voor een zeer schappelijke prijs, en ook nog in vrolijke kleuren! Daar zitten nu de poppenkast-spullen, de lego, playmobiel en het spionnenspeelgoed in. Gelijk de labelmaker gepakt, en etiketjes geprint voor de boxen. En weer houden wij lege bakken, kratten etc. over! Yes!

En nog een "Yes": Van de 5 jutetassen (zie foto, van vrijdag avond) met "mixed papers" zijn er nog maar 2 over. De rest wil ik ok nog wegwerken. Zou ik het voor elkaar krijgen om elke dag een kwartier eraan te werken? Wie heeft er ervaring mee?

En ja, een side-effect van al het opgeruim: de blauwe kliko  (voor papier) alweer 1/2 vol, en ze worden pas weer over 3 weken geleegd... Gelukkig maar dat ik op dag 18 al overging tot deze actie anders zouden wij echt helemaal in de problemen komen ☺

netjes opgeborgen, en toch voor het grijpen...

3 opmerkingen:

 1. Elke dag een kwartiertje werkte bij mij wel. Maar op het laatste heb ik het gewoon in één keer afgewerkt, want dan ben je het gewoon zat.

  Mooi die bakken onder het bed, blijft het ook lekker stofvrij is ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top, die bakken!
  Een kwartiertje is al best een goede aanzet. Ik zou inderdaad even doorbijten, dan kun je met een schone lei verder. Mijn systeem; altijd eerst in grove categorieën. en die per stapeltje verwerken, de meest bewerkelijke eerst! Dan is de opluchting groot en de rest een relatief makkie! En jezelf belonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. staat netjes hoor :D maar hier niks onder het bed... dat heb ik jaren gedaan maar heb mezelf voorgenomen om dat nooit meer te doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!