dinsdag 24 januari 2012

#24/365 Kinderkunst

En nog een klein P.S.'je voor vandaag: In de bijkeuken lag onder andere ook een rol zelfklevend metallband. Hier kreeg ik meteen een ideetje voor: De zijkant van ons aanrecht is niet afgewerkt. En het is eigenlijk de enige plek waar wij kinderkunst kunnen ophangen. Maar met plakband is het niet mooi. En het is ook lastig om het weer af te krijgen. Dus heb ik eerst de zijwand grondig schoon en vetvrij gemaakt, en er dan 4 strips zo opgeplakt dat wij er zowel A4-tjes als ook grote vellen papier op kunnen hangen.

Zo was het - ik kreeg het plakband er bijna niet meer af
En dit is het nu
Nu nog een paar sterke magneetjes kopen.

5 opmerkingen:

  1. O, dat metalband is dus magnetisch... ik ken het niet, maar inderdaad ideaal, dan kan je steeds andere kunst ophangen zonder dat je met plakband zit te stoeien... Goed idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij ons is de deur tussen de hal en de garage verworden tot kinderkunstmuseum maar ik herken wat je blogt over plakbandergernissen. Slim idee van die metaalband, die ga ik ook eens overwegen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!