vrijdag 27 januari 2012

#26/365 Ontbijt-la

Ik voel me vandaag niet helemaal lekker. Ook de kwellende hoest is nog niet weg. Ik blaf nu al meer dan vier weken, en ik heb het idee dat het weer erger wordt... Dat wordt morgen nog een keer contact opnemen met de huisarts.  )-: Maar ja, voor dat soort dagen heb je makkelijke lades. Toch?

Vandaag dan onze ontbijt-la. Hier bewaren wij alles wat wij voor (en na) het ontbijt nodig hebben. Brood- en snijplankjes, plasticborden, koffie, carokoffie, suikerklontjes, melkpoeder, filterzakjes. En broodbeleg als: honing, pindakaas, appelstroop. En de tandenpoetsspullen. Lijkt misschien een vreemde combinatie, maar het is erg handig dat de kinderen er zelf bij kunnen. Dit is een la, waar ik niet zoveel problemen verwacht. Maar laten wij eens kijken:
vol, maar alles ligt handig voor het grijpen, en alles wordt regelmatig
gebruikt. Of toch niet?
Hij kan weer uitgesopt.

Hey, deze gebruiken wij echt nooit.
Gevalletje kringloop. En het zakje is ooit een keer vochtig geworden.
Kan weg.
Als ik per tandenpoetsbeker de borstel en de favourite tandpasta  van iedereen
heb klaargezet, blijven er nog 7 tubes over.  Huh? En drie extra tandenborstels. (1 buiten beeld).
Bij nader inzien zijn 4 tubes leeg. De andere en de borstels mogen naar boven.
Nou ja... is er toch zoveel ruimte ontstaan dat het brood er nu  bij  kan.
Voorheen lag het brood of in de vriezer of op het aanrecht.
Toch een duidelijke verbetering. 

4 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je toch wer een la hebt aangepakt. En ik zou inderdaad maar terug naar de huisarts gaan als het hoesten al 4 weken duurt!
  Ik wil je trouwens bedanken voor de tip om mijn borduurwerk, de geboortetegel van dochter, uit het kapotte glas te halen en te bewaren in haar fotoalbum! Het is echt dé gouden tip! Ik was daar zelf niet opgekomen, maar heb het onmiddelijk gedaan. Zo'n goed idee!!!
  Merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik ook. De tandenborstels beneden voor na het ontbijt. Erg gemakkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je toch nog een la aanpakt terwijl je je niet zo lekker voelt. Ik zou inderdaad de huisarts bellen, want 4 weken hoesten is wel héél lang en daar wordt je ook ontzettend moe van.

  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig zon laatje zeg :D ziet er weer netjes uit

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!