woensdag 25 januari 2012

#25/365 Kastje in de WC

Vandaag: het kastje in de WC. Erg handig om te hebben, trouwens. De foto's laten zich bij mij helaas niet makkelijk in de goede volgorde zetten.


zo zag het eruit

en zo is het nu. Beter, toch? Schoonmaakspullen, en reserve
zakken voor de afvalemmer bij elkaar. Alle haar-gels, en
schuifjes bij elkaar.  Het make-up weer uitgezocht.
Linksboven  = reserve WC rol. En een stapeltje handdoeken
past er nu ook bij.
dit was dubbel, driedubbel, miskoop of
niet meer goedDat zat er allemaal in. Onder andere 3 x hetzelfde
flesje WC-bril ontsmetter voor op reis. Heel
handig met kleine kindjes die de handen
op de WC bril zetten. Niet handig, als je iedere
keer als je op reis gaat, dat ontsmetterflesje nergens
kunt vinden...
Dit mag allemaal naar boven, waar ik een laatje "travel" heb.

6 opmerkingen:

 1. Soms ben ik blij dat ik geen plankjes in de wc heb, die van jou zien er weer tiptop uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je nu weer weet wat je hebt en al het overtollige weg of naar een betere plek is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het voordeel van een plankje dat ik daar in elk geval een opruimplek heb voor de spullen die ik daar nodig heb, zonder dat ik het op de grond hoef te zetten. En eigenlijk blijft het daar altijd wel netjes op de een of andere manier. Nou ja, misschien omdat ik er heel vaal poets en dan gelijk alles op zijn plek zet (daar wel...in tegenstelling tot in de rest van het huis...gek eigenlijk).

  Dat travellaatje vind ik een goed plan. Ik ga straks een lege la overhouden op de slaapkamer, dat ga ik ook tot travella bombarderen voor de zaklampen, reisnekkusssentjes enzovoorts, top idee van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er weer netjes en geordent uit hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal goed! Weer een kastje klaar... ziet er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het plankje ziet er weer tiptop uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!