zondag 1 januari 2012

#1/365 We beginnen met een vakje...

Het eerste vakje is gedaan: een deel kon weg, een deel is verplaatst. En het belangrijkste: de spits is eraf!

Before
Afterwards

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik ga jou ook volgen! dan houden we elkaar scherp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via een andere blog belandde ik op de jouwe. Hier een medestrijdster! Ik ga je blog volgen met elkaar gaan we het helemaal voor elkaar krijgen, over een jaar zien onze huizen er uit om door een ringetje te halen.
  Grappig te lezen dat je denkt minstens een half jaar nodig te hebben voor de benedenverdieping. Ik ben nu bij dag 5 of zo en ontdek dat ik het zo leuk vind dat ik (die het opruimen altijd vervloekt!) het nu zo leuk vind om een opgeruimde kast te zien dat ik er soms nog een mandje of plankje bij doe. En ik merk ook dat ik door de dag heen minder rond laat slingeren en dingetjes gelijk ff oppak en op de goede plek leg. Hopelijk gaat het bij jou net zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Gelijk twee reacties. En ja: het werkt inderdaad aanstekelijk om te zien hoe een ander opruimt. Heb net in allerhande relevante blogs zitten neuzen, (zie rijtje rechts). Echt heel leuk! En ik ontdek zelf ook handigheidjes en opbergsolutions, waar ik zelf niet op gekomen zou zijn.

  Dames, lets keep up the good work. Ik ga nu direct mijn volgende kastje te lijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je meedoet! Ik moet erg lachen om de titel boven je blogrol 'Together we stand strong'. Het helpt inderdaad om de progressie bij elkaar te zien, het enthousiasme te delen en allemaal een steeds opgeruimder huis te krijgen.

  Veel succes, ik wens je veel voldoening toe!

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga er eens even voor zitten om je posts door te nemen vanaf het begin...
  goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent al een aardig eind opweg, maar ik alles even van het begin af aan lezen tot nu en dan ga ik je ook volgens. Zelf ben ik pas begonnen heb het er al best veel lol in kan ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!