woensdag 11 januari 2012

#11/365 Twee minimorfoses

De hoek naast het fornuis is een magneet voor kranten en papier geworden. Ik hoop dat dity plantje dit nu voorkomt.

En de paraplus staan nu in de melkbus, die ik van mijn moeder kreeg. Hij stamt nog uit de tijd dat mijn ouders in ons dorp een supermarkt runden, en de mensen nog met een melkbusje naar de winkel gingen, waar de melk dan vanuit de grote bussen met de pomp (een hendel die je met de hand heen en weer slingerde) werd ingedaan. Dus de paraplus erin, en de dakranden, die mijn man nog steeds terug moet zetten, mogen in de schuur. Klaar. Dit waren even 2 kleine dingen tussendoor.

5 opmerkingen:

 1. Kleine actie maar wel groot resultaat, leuk! Ik had me net voorgenomen om het voor vandaag te laten bij wat ik al heb gedaan maar een mini-morfose hier en daar is misschien nog wel leuk voor vanmiddag, dat voelt dan bijna niet meer als opruimen maar als restylen, nog niet eens zo'n gek idee van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer keurig uit. Grappig hoe er steeds meer "huis" tevoorschijn komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, dat was best wel gevaarlijk, dat papier zo dicht bij een gasvuur.
  (weet ik uit ervaring, ik heb al enkele keren brandend keukenpapier of handdoeken mogen blussen, die er net te dicht bij lagen...)
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wilde ik ook net zeggen, brandgevaar... Maar dat plantje staat supergezellig!
  Kleine klusjes, groots resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, met het brandgevaar valt het mee. Ik heb iedere keer als ik ging koken de hele stapel verplaatst. En na het koken de stapel weer teruggelegd...

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!