maandag 23 januari 2012

#23/365 keukenla + pannenla deel 2

De ovenschalen die ik niet meer in de keukenla wilde bewaren, moesten natuurlijk ook nog ergens heen. Dus was nu het pannencarroussel aan de beurt. Geen échte before-foto. Het was een beetje donker, en ik heb geen flits.


Dit zat er allemaal in. Maar liefst 8 (!) braadpannen (ik kreeg er een paar cadeau -
in dezelfde maat als wat ik al had).  Bij daglicht bekeken zagen een paar van de pannen
wat minder uit, dus die mogen weg. Ook een van de kleine pannen is niet meer zo mooi.
Die mag ook weg.
Dit is over!


Deze mogen tijdelijk op zolder: heb ik lekker een reservepan. En over de snelkookpan moet ik nog even nadenken.
Deze gaan naar de kringloop.
En nu past alles op een wonderbaarlijke manier in mijn pannen-kast. Alleen de braadpannen en de ovenschalen zijn gestapeld. Alles andere kan ik zo pakken! En natuurlijk alles weer uitgesopt, fris en schoon. 

3 opmerkingen:

  1. Dat is trouwens inderdaad ook nog zo'n voordeel van dit project. Dat dingen die je in de kast hebt en zelden gebruikt toch ook weer een extra sopje krijgen, het is eigenlijk gewoon een ouderwetse voorjaarsschoonmaak :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!