woensdag 18 april 2012

#94/365 Er ontstaan lege plekken in de kledingkast

... en vrolijk verder in de kledingkast. Stukje bij beetje. Hier wat speelgoed, kregen wij cadeau van iemand die niet had gezien dat het voor veel jongere kinderen bedoeld was (op de vlooienmarktstapel) een mapje met kinderkunst (op de stapel kinderkunst). En mooie handdoeken. Kort overleg met de Patriarch... die nemen wij in gebruik, en doen een paar van de rafelige weg. Eens kijken of wij hier in de buurt een asiel hebben (bedankt voor de tip!). Wat ik trouwens wel een beetje moeilijk vindt... de oude handdoeken, die al 1000 x gewassen zijn, drogen mijn haar veel sneller. Gewoon een eigenschap van katoen.

dit stapeltje wil ik vandaag tackelen


En ja, hier hebben wij nog de zwemspeeltjes-tas van gisteren.  Die krijgt nu inderdaad een makkelijk toegankelijke plek in de schuur. 


Dit zijn de badpakken die ik van tevoren nog uit de zwemtas heb gevist. Alles wat niet meer past mag weg.  De rest mag iedereen bij zijn ondergoed bewaren. 
Als het zwemseizoen over een aantal weken weer begint, ga ik weer over tot ons beproefd recept: Dan heb ik altijd een tas in de bijkeuken klaarstaan met daarin: Handdoeken, badpakken, zonnebrand, slotje (voor het kluisje) en zwempasjes. Als het dan leuk weer is, kunnen wij gelijk de tas grijpen en gaan. Ideaal.

Anyway, de plek, die gisteren vrijkwam blijft dus vrij. En het stapeltje van vandaag is ook weg. Heyyy.

lege plek


gisteren ook nog een paar nietpassende schoenen verkocht via Marktplaats.
Weer 15,- Euro vakantiegeld erbij. ☺
Dus al 2 lege plekken in de kast. Dat biedt mogelijkheden!

7 opmerkingen:

 1. als ik jouw vorderingen zie snap ik soms niet waaorm ik me er maar niet toe kan zetten om de draad weer op te pakken want ik wil ook best van die aanlokkelijke lege plekken in de kasten....je gaat echt als een speer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij heeft het iets te maken met "in-the-flow" blijven. Als je een dag niks doet, en de volgende dag ben je ook te drukdrukdruk... dan kijk je ineens op de kalender en zijn er twee weken verstreken, waar niks is gebeurd. Daar zit volgens mij precies hetzelfde mechanisme achter als bij de tafeltjes en hoekjes die voor je het weet een "rommel-magneet" zijn geworden.
   Pak de draad gewoon weer op. Elke stap in de goede richting is er een. Toch?

   Verwijderen
 2. super zeg

  ik heb besloten om weer mee te gaan doen maar hiervoor heb ik een aparte blog aangemaakt omdat ik op mijn huidige blog toch wat commentaar kreeg enzo... je kan hem hier vinden ik zou het leuk vinden als je me terug volgt :)
  http://p365eenkastjeperdag.blogspot.com

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je weer meedoet! Zie rechts: ik link naar je. Ben heel benieuwd naar je opruimprojecten.
   Heel veel succes gewenst & ik ga meelezen!

   Verwijderen
 3. Graag gedaan! Op dierenasiels.com kun je alle asiels in NL en Belgie vinden. Je gaat lekker, zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gedaan.
  En wat is "niks" en "leeg" toch lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk hè, lege plekken ; ))

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!