dinsdag 17 april 2012

#93/365 Zwemspullen

Vandaag ga ik een vakje hoger in mijn kledingkast: hier liggen de zwemspullen. Een hoop grote handoeken, en een reistas vol met zwemspeeltjes. Genoeg voor een heel weeshuis.

Tussen al de handdoeken liggen er nog een paar in originele verpakking. Die leg ik op de stapel rommelnarkt. De rest van de handdoeken stapel ik alvast op. Straks ga ik verder met het speelgoed. Misschien kan daar ook wat van in de schuur? Waar ook de duikspullen liggen?
Handdoeken, deels nog nieuw in verpakking. En de zwemdiploma's van onze jongste.

In de zwarte tas zitten bikini's en zwemspeelgoed. 

De handdoeken die wij gebruiken stapel ik op. En ineens nemen ze een stuk minder ruimte in.

Dit zit er in de zwarte tas. De foto is een beetje donker:  "slurf", flippers, duikvisjes, zwembrillen, waterpistolen, opblaasbare strandballen, opblaasbaar krokodil, en de opblaasbare rookworst van Hema (iedere keer weer een groot succes! ☺). 
Ga ik straks mee verder!

1 opmerking:

  1. Mocht je nog oude handdoeken over hebben: asiels kunnen die ook altijd goed gebruiken. tip! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!