dinsdag 3 april 2012

#84/365 Naaihoek in de woonkamer...

... en wie deze foto ziet, die snapt gelijk waarom deze hoek de naam atelier (nog) niet verdient. Eigenlijk was het de bedoeling om na klus nr. 83/365 linea recta achter de naaimachine te klimmen om met het verstelwerk te beginnen. Maar ja, toen zag ik dit:

Beetje chaotisch...


zo ziet de hele hoek eruit... en hier moet de kast staan. Maar wat doe ik met de kaart van Nederland?


De hele hoek was nog lang niet zoals ik'm wilde hebben... Er stond links naast het bureau nog een nieuw kastje dat ik door de drukte van de afgelopen weken nog steeds niet op z'n plek had gezet. Tot vandaag dan: ik heb al het spul dat op tafel lag op z'n eigen plek gelegd. De tassen bevatten papierwerk dat ik nog moet bekijken, en die staan nu tijdelijk in de keuken. En verder: de spelden bij de spelden, en de naalden bij de naalden, etc. Dan vloer en plinten schoongemaakt, de kast op z'n plek gezet, en mijn naaispullen erin.  

Naaihoek gereed! Voor het bureau is de bak met alle kleding die nog gerepareerd moet.  Als het goed is verdwijnt die bak binnenkort.

En de kaart van Nederland heb ik een beetje naar rechts geschoven. Nu hangt ie voor de kaart van Europa.  Hier moet ik nog iets voor bedenken. Maar voor vandaag vindt ik het goed.
Tijd om het tornmesje te pakken en te beginnen.

3 opmerkingen:

 1. Om een stukje tafel te zien was een opruimsessie wel even nodig, maar nu kan je lekker aan de gang.

  Succes met alle verstelwerkzaamheden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een forse stap voorwaarts. Succes met je verstelwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super..... echt goed bezig geweest! Voelt vast heel goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!