woensdag 11 april 2012

#89/365 Sokken stoppen, sokken breien

... en ja, hier worden nog sokken gestopt. Deze sokken hier zaten ook allemaal in de "nog-te-repareren-box". En gister avond ben ik begonnen ze te stoppen. Vanochtend deed ik nog een paar. En voila: de sokken op de foto doen allemaal weer mee. Er zitten nu nog een paar sokken in de box, daar had ik geen passende kleur stopgaren meer voor. Morgen eens kijken of ik mijn voorraad aan grijstinten aan kan vullen.

Handgebreide sokken zijn de moeite waard om te stoppen. Vindt ik tenminste!

Sokken breien hoort natuurlijk technisch gezien niet bij het opruimen, maar omdat mijn giga-voorraad wol hierdoor toch in rap tempo slinkt, vermeld ik het toch! Tijdens lange autoritten brei ik graag. En de Patriarch vindt niks leuker dan dikke handgebreide sokken. Ik had dus 4 bolletjes wol ingepakt... en vervolgens zaten wij heeel lang in de file. Dan schiet het lekker op, hoor ☺Voor ik het wist waren 3 sokken klaar... en meer wol in die kleur had ik niet mee...
handgebreide stevige werksokkenGelukkig had ik nog een ander bolletje - en dunnere naalden - mee, en kon ik nog een begin maken voor sokken voor mezelf ☺☺☺

en weer eens sokken voor mezelf breien... ik ben echt dol op deze wol en de kleuren!

Al met al verwacht ik dat er eind deze week 400 g wol van de wolkast naar het sokkenvak gaan verhuizen. En dat ruimt dan inderdaad ook op.

1 opmerking:

  1. hihi, jij hebt je tijd in de file pas echt nuttig besteed! wat goed! ik vind jouw sokjes idd ook errug leuk... goed bezig! en het is jouw project, als jij erover wil bloggen, dan is het goed, toch? En misschien brengt het een ander op inspiratie, dat vind ik ook zo leuk aan al onze opruimblogs!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!