zaterdag 28 april 2012

#104/365 Wol opruimen

Na de tegenvaller van gisteren (het herhaalde opruimen van de drie grote pakketten: lees hier hoe het is afgelopen - staat als P.S. onderaan het blogbericht), heb ik nu iets opgeruimt, wat ik hopelijk niet meer terugzie:  
    Niet mijn foto, maar geeft ongeveer de hoeveelheid weer die wegging
Ik ben nog een keer mijn wolvoorraden doorgegaan. En ja, er kon nog wat weg. Op precies te zijn: 4 plastic zakken vol. Die ondertussen ook bij het goede doel, dat ik hiervoor had bedacht zijn gearriveerd. 

Jammer genoeg was ik te laat voor een foto. Maar ik kon iets op het internet vinden.

2 opmerkingen:

  1. Vraag jij je dan ook altijd af, waarom je het in vredesnaam altijd bewaard hebt? Wel fijn dat je er weer een goed doel voor hebt gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!