donderdag 5 april 2012

#86/365 Begin verstelwerk oftewel kledingreparatie

Ik heb nog steeds de neiging om alles in een keer te willen doen, en pas als het helemaal af is vindt ik het goed. Maar ja, dat wilde ik dus afleren... Daarom meld ik deze keer een onaf klusje:
Bijschrift toevoegen
Gisteren ben ik mijn reparatiebak doorgegaan: Alles wat in dit krat zit plus nog 2 kledingstukken uit de andere bak heb ik alvast voorbereid voor de reparatie-slag: alle naden losgehaald, die los moeten, ritsen eruitgehaald... Er is nog niks af, maar ik heb er al wel een paar uur werk inzitten. Dat zal straks schelen, als ik achter de naaimachine zit. 

2 opmerkingen:

  1. Lekker dat het toch allemaal wel doorloopt voor jou. Daar zou ik een voorbeeld aan moeten nemen. 'k sta weer eens stil : (

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nog eens mooi voorbereidend werk, dat trouwens soms nog best wel aardig wat uurtjes in beslag neemt! Fijn dat dat al is gedaan, dan is het starten voor fase twee veel makkelijker!

    Je helpt me nu wel er aan herinneren dat ik ook zo'n kratje heb staan... van voor de winter nog... Ieks... zal eerst eens checken of alles nog wel past.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!