donderdag 26 april 2012

#102/365 Schimmel... Alweer

Toen ik vanochtend door de kinderkamers ging, bedacht ik me dat het tijd is om het houtwerk weer eens schoon te maken. Ik haalde het vliegenraam weg... en gatsie. Het "weer" is in het kindergordijn geslagen. Oftewel schimmel.

Schimmelplekken op het gordijntje

Hetzelfde hadden wij in de slaapkamer ook al. En de voorzetramen zijn ook nog lastig om schoon te houden.
Insecten-gaze voorzet raam
Eigenlijk valt het reuze mee wat insecten betreft. Wel hebben wij heel veel katten in de buurt, en die wandelen via de daken van de buren naar onze dakkapel. Vaak zie ik ze voor ons slaapkamerraam heen en weer lopen. Maar daar bedenken wij wel iets anders op. De voorzetramen verwijs ik naar de schuur. Nu eerst eens kijken of het gordijntje nog te redden is.

1 opmerking:

Hey, wat leuk! Een reactie!!