woensdag 26 september 2012

#186/365 Een map op de PC


Dagelijks geniet ik van de superlogische indeling van mijn mappen op de PC, die ik in maart heb aangemaakt (Klickerdeklick). Maar dat betekent niet dat alles in hoofdmappen al koek en ei is... De map "Kids" was een vergaarbak geworden voor alles wat ook maar een beetje met het thema "kind" én met mijn kinderen te maken had. Iets van 30 mappen, soms wel twee of drie voor hetzelfde thema. Of mappen waar maar een document in zat. Andere mappen wederom pasten veel beter in een andere hoofdmap. De ondermappen "Sint" en "Kerst" kon ik gelijk overhevelen naar de map "Sint en Kerst". Stijgen ook meteen de kansen dat ik het weer terugvindt! En natuurlijk kwam ik ook een deel (inmiddels) irrelevante informatie tegen. Andere dingen waren niet meer erg actueel. Bij voorbeeld de oppastarieven uit 2002 - die lijken mij nu enigszins over de datum...

Er bleven 11 overzichtelijke mappen over. Genummerd en gerangschikt. En de ondermappen zijn nu ook logisch ingedeeld. Wel handig als je de spreekbeurten in een keer kunt vinden ☺☺☺

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!