zaterdag 15 september 2012

#177/365 Een prachtige lap wollen stof

... kookwol, om precies te zijn, in een mooie aubergine tint, die mij goed staat. De stof plus een patroon dat ik erbij had gekozen liggen volgens mij al twee jaar in mijn kast. Als het niet langer is. Maar het patroon was helaas voor een kort jasje. En inmiddels weet ik beter wat bij mijn figuur past, en korte jasjes horen er jammer genoeg niet bij. In de nieuwste Ottobre staat een jasje, dat mij beter zal staan, gok ik. Een stuk langer, een bevallig model mêt capuchon (leuk) en joepie, ik heb er net genoeg stof voor! Het patroon heb ik inmiddels uitgetekend, en ik ga zo aan het knippen. To be continued!!!3 opmerkingen:

 1. WAUW, leuk! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Succes ermee.

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben ook heel erg benieuwd... ben je al bijna klaar? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, hij zit al in elkaar. Alleen nog zomen en afwerken.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!