vrijdag 7 september 2012

#171/365 ... en dan de ritsen nog...


In het onderste vak van de houten-bakjes-toren heb ik ritsen. Korte ritsen, mini ritsen, lange ritsen, en ultra-lange slaapzak-ritsen. De meesten "ge-orven" van zuinige tantes, die er blijkbaar niet voor schroomden om zelfs jarenlang gebruikte, verkleurde, versleten ritsen uit broeken te tornen, alvorens dezelfde broek bij het leger des heils te deponeren. Tijd om die ritsen eens door te lopen en grondig uit te sorteren.

Een ding weet ik al: de ritsen komen beslist niet terug in de onderste bak van mijn fournituren-geval. Veels te lastig om erbij te komen. Ik heb heel vaak ritsen nodig, en iedere keer zit ik weer 4 bakken eraf en later er weer op te tillen.Verbazingwekkend veel ritsen komen niet door de ballotage-commissie. Dat is het handige als je dat soort dingen bij daglicht doet.

Dit mag allemaal in de kliko! Joepie!!!


Ik heb gelijk de kans gegrepen om ze te sorteren. Broek-, rok- en miniritsen in de rechte bak. Langere ritsen in de linkerbak. Ziezo.
1 opmerking:

  1. o dit is een oud bericht. was via google opzoek naar ritsen. en kwam zo dus op jouw site te recht. ik ben namelijk opzoek naar ritsen.
    dus als jij ze nog niet weg gegooid hebt. dan maak je mij daar ook blij mee. als er tenminste ook korte ritsen tussen zitten. van ongeveer 4 cm lang.maar ook de lange kan ik goed gebruiken. vooral voor mijn haakwerkjes. heb deze week een schildpadje gehaakt als portemonneetje en zoek voor de opening van ongeveer 4 cm lang nog een kort ritje. en hierna ga ik meer tasjes en portemonneetjes haken met wol en die plaats ik ook op mijn sites zowel op hyves als op facebook. of het moet zo zijn dat je daar ook een hobby pagina hebt.dan lees ik dat graag.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!