dinsdag 4 september 2012

#166/365 Box van zolder

Nu had ik eigenlijk trots willen melden dat ik bezig ben met de eerste doos van onze zolder. - En dan is het interessant om te weten dat onze zolder pikkepakke-vol is tot onder de nok. Letterlijk. Als wij iets nodig hebben van zolder. (Campeerspullen, kerstversiering,  reservedekbedden voor logees... you name it...) dan draait dit bijna altijd uit op een grote driedimensionale schuifpuzzel. Uiteraard liggen de benidigde spullen in de meeste gevallen achterin onderin. En met elke speurtocht wordt de zolder verder door elkaar gehusseld...Zo'n zolder dus.

En die zolder moet nog steeds "gebeuren".

Vandaag was ik bezig met een box, die van de zolder afkomstig is... en ook weer niet, want de doos in kwestie hebben wij pas een paar weken geleden op zolder gezet. Het bekende riedeltje: er kwam bezoek en de kinderkamer moest snel opgeruimd uitzien.

Maar anyway, die doos is in ieder geval alweer voor de helft leeg. En er is hoe dan ook een (heel) klein beetje lucht gek ik men op zolder.


2 opmerkingen:

 1. oh, de zolder! Dat is hier ook een verhaal apart. Moeilijk ook om grip op te krijgen, want de spullen groeien sneller aan dan dat ze opgeruimd kunnen worden.

  De eerste box is in ieder geval gedaan.

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor wat betreft de zolder, of in ons geval de vliering (zolder is bij ons een gewone woonetage van het huis en daarop hebben we nog een vliering zeg maar) heb ik het geluk dat de vloer van die vliering zo zwak is dat ik er niet op durf. Dus het opruimen van dat ding is mijn man zijn pakkie aan (en daar brengt hij zich goed vanaf) en ik kan er zelf geen troep maken want ik durf er immers niet op :-)

  Maar die van jou, die gaat over een tijdje gewoon helemaal georganiseerd zijn hoor, let maar op. Gewoon geduld en doosje voor doosje :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!