donderdag 20 september 2012

#180/365 Casualties

ooit een prachtig roze bloeiende clematis, in de pot: ooit een mooie hibiscus

Twee trieste planten, die het niet gehaald hebben. De rudimenten van wat ooit een hibiscus was konden zo de kliko in. Van de 2e plant verwachtte ik meer problemen. Het was een clematis - een cadeautje dat dochter 2 twee jaar terug op haar kinderpartijtje als cadeau kreeg (geweldig cadeau, vonden we dit: zo'n mooi bloeiende plant. En ook nog in haar favoriete kleur: knetter-roze). Twee jaar lang heeft ie prachtig gebloeid. Deze zomer ging het mis, toen wij onverwachts onze vakantie met 4 weken moesten verlengen, i.v.m. de gezondheid van mijn moeder. Omdat wij niet zolang weg zouden blijven (dachten wij) hadden wij niemand ingeschakeld om ze water te geven.

Zou ik die zo maar loskrijgen? Uiteindelijk kwam ie toch vrij makkelijk uit de grond. Klusje van niks. Nou, dat mag ook een keertje (-:

De bamboestokken laat ik zitten, voor de toekomstige plant


De pot van de hibiscus snel even afgewassen. Kan ie zo de schuur in. 

Dan nog de update over de kapotte wasmachine: Ergens voelden wij er niks voor om hem te laten repareren. Zo'n geweldige machine was het nu ook weer niet. Vandaag mijn zus aan de telefoon gehad, en zij vroeg of ik dan niet de wasmachine van mijn moeder wilde hebben. Zij woont nu immers in een verzorgingstehuis (dat was waar wij deze zomer zo druk me waren) en heeft 'm niet meer nodig. Elk nadeel heeft z'n voordeel ( - beetje zwarte humor, maar het is wel zo...). Dinsdag krijg ik 'm. Dus tot die tijd moet ik me behelpen. (lees: me in het thema "van hand wassen" verdiepen).
De wasmachine is dus geregeld. Yiiiha.

Maar nu is vandaag onze auto stuk gegaan "iets met de elektronica" (waar heb ik dat eerder gehoord?)...
't is ook altijd wat..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey, wat leuk! Een reactie!!