zondag 23 september 2012

#183/365 Tijdschriften uitgezocht

hm, beetje veuil

Mijn tijdschriftenstapel loopt over.. Ik kreeg de laatste tijd veel tijdschriften cadeau. Veel meer dan ik tijd heb om te lezen. En het is ook iets raars met bladen: Als ik er eentje koop, dan lees ik hem door en niks aan de hand. Als ik een hele plastictas vol bladen krijg, dan is er niet doorheen te komen. Het heeft zelfs iets van 'moeten', en het voelt als een oppgave. Mischien moet ik die stapel gewoon op zolder kregen en telkens maar eentje naast beneden halen. Als we weer plaats geven op zolder... Want de zolder moet nog...
Maar voor nu volsta ik met een kleine actie: De patriarch gaat straks naar mijn zus om alle spullen die mijn nichtje bij haar laatste logeerpartij is vergeten terug te brengen. Daarom grijp ik de kans om war leuke glossies voor haar mee te geven. Ik vis dus alle bladen waarvan ik weet dat mijn zus er dol op is uit de stapel. Nu ziet het al wat rustiger uit. En omdat er ook nog wat cadeautjes en andere spullen die allang klaar lagen, meegaan is het toch weer een hele boodschappentas, die het huis uitgaat.zo ziet het nu uit

dit gaat weg

5 opmerkingen:

 1. En wat het huis uit is, is eruit moet je maar denken. Die tas met inhoud hoef je in het vervolg in ieder geval niet meer op te ruimen.

  Ik herken het trouwens wel, als ik al een tijdschrift koop is het meestal op een moment dat ik niks te doen heb, bijv. als ik in de trein stap of zo en dan lees ik hem ook meteen. Maar de tassen die ik altijd van mijn moeder krijg of zelfs vaak de Flow waar ik een abbo op heb liggen er soms weken....raar eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er al weer een stuk luchtiger uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil je graag een compliment maken omdat je zo goed volhoudt met opruimen en aanpakken en ons er elke dag ook verslag van doet! Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ☺ ☺ ☺ - Dat doet een mens goed om te horen!
   En ja hoor, ik ga zeker door. Er is nog heel veel te doen voor me. Sterker nog deze blog, het ritme, en het vertrouwen dat ik hierdoor krijg zijn mijn hoop in bange dagen... Kijk naar mijn volgende blogbericht, en je snapt wat ik bedoel!

   Verwijderen
 4. Die stapels bladen leg ik meestal op het toilet, leuk om door te kijken als je toch even...euh...niks anders kunt doen.

  Siebrie

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!