woensdag 26 september 2012

#185/365 Patronen

Vandaag ben ik verder gegaan met mijn naai-spullen: 2 kartonnen dozen waar naaipatronen in hoorden te liggen heb ik doorgespit. En ik kwam erachter dat er ook linialen tussen lagen. En geodriehoeken, oude folders uit 2011, een agenda uit 2011, een hele voorraad ruitjespapier, stickers, brieven, scrap-apullen (ik scrap niet eens!). Gelukkig zat er ook een patroon in, waar ik al lang naar op zoek was...

Hoe dan ook, die kartonnen dozen vindt ik niet geschikt als opbergmiddel voor patronen. Dus doe ik alles wat ik graag wil houden in een ordner. Ik heb nog een zo'n doos te gaan...

En toch slinken mijn bergen hier nog niet... Er kwamen namelijk vanavond weer een paar dozen in huis van het tweede huis dat wij dit jaar mogen ontruimen: na het huis van mijn schoonmoeder (ging kleiner wonen) zijn wij nu bezig met het huis van mijn moeder (is verhuisd naar een verzorgingstehuis) aan de beurt.

Het voelt wel een beetje als twee stappen voorruit en vervolgens 4 stappen achteruit... Maar ja, als ik het van de andere kant bekijk: zonder dit project was ik allang kopie onder gegaan...


3 opmerkingen:

 1. En die twee dozen zijn toch maar mooi leeg en overzichtelijk opgeruimd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, zo blijven de dozen komen...maar, je eigen dozen lopen leeg...da's dan wel weer mooi!

  Lieve groet, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. joh, nu ook nog bij je moeder opruimen? kan me goed voorstellen dat je je daar wat ontmoedigd door voelt. maar super dat je je niet laat kisten, doe je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!