dinsdag 20 maart 2012

#79/365 Bijkeuken 2 - Dit kan beter

Ja, en dan was gisteren de bijkeuken weer toonbaar. (Op dag #78 zie je hoe de bijkeuken gisterochtend uitzag. En op dag#24 zie je dat ik hem op 24 januari al een keertje netjes had). Dat kan dus beter. 


Nog steeds staat er een tas met boeken voor het goede doel. Toen ik de tas terug wilde zetten dacht ik. Nee, ik doe het gewoon nu. Vorige week heb ik eindelijk kunnen achterhalen waar de inzamelplek is voor de jaarlijkse boekenmarkt voor het goede doel. Het is maar een paar straten verderop. En: There is no time like the present: Dus hup, de tas in de fietskrat en gelijk erna toe. 

 

In de twee plasticzakken zit een nieuwe opberguitdaging: De skeelers. Er wordt ineens druk geskeelerd. Leuk! Maar waar kan je die dingen nou handig bewaren? 
Na een paar minuten dubben hang ik ze aan de kinderkapstok. 

Klapkrat, dat steeds uit elkaar valt
Het klapkrat dat steeds uit elkaar valt zet ik in de schuur. Mooi voor spullen die naar de kringloop gaan, mag dat krat er ook gelijk blijven.

Stapel oude tijdschriften - oud papier
mijn sorteerbakken en hergebruikenveloppen zet ik bovenop de kastjes

ahhhh

vanuit deze kant gezien... In de plastictas die er nog staat zitten poetsdoekjes van de NL doet dag (Speeltuin schoonmaken). Die tas gaat vandaag ook nog weg.
hier nog een foto van al die poetsdoekjes aan de lijn. Vond ik zo'n vrolijk gezicht dat ik er ook een foto van heb gemaakt.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er allemaal weer piekfijn uit! Ik heb zelf ook de ervaring dat de spullen die weg kunnen z.s.m. ook daadwerkelijk het huis uit moeten. Anders gaan ze hier "zwerven" door het huis....

    BeantwoordenVerwijderen

Hey, wat leuk! Een reactie!!